Një lagje e plotë me shtëpi! Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

HomeLajme

Një lagje e plotë me shtëpi! Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen p

SHBA dhe BE me qasje të ndryshme ndaj dialogut, njohje apo normalizimi i marrëdhënieve?
Ministri Vitia: Nga 15 prilli masa të reja rigoroze kundër përhapjes së COVID-19
SHBA: Mbi 2,000 të vdekur brenda një dite nga COVID-19

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës “Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij. Ky është postimi i plotë i tij:

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar.

Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës

“Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij.

Ky është postimi i plotë i tij