NJË MESAZH PËR BURRAT E MARTUAR

Homeartikuj

NJË MESAZH PËR BURRAT E MARTUAR

Nëse dëshiron që ta plotësosh imanin tënd, atëherë mundohu ta pērsosësh moralin dhe të sillesh mirë me gruan tënde. I Dërguari i Allahut (sal-Allah

PREMTIMI PËR NJË JETË MË TË MIRË MUND TË NDRYSHOJË GJITHÇKA
Lutja qe bente profeti Muhamed alejhi selam kur dilte nga shtepia
Letra prekëse dhe jetësore, të cilën gjyshi ua shkroi nipave dhe mbesave

Nëse dëshiron që ta plotësosh imanin tënd, atëherë mundohu ta pērsosësh moralin dhe të sillesh mirë me gruan tënde.

I Dërguari i Allahut (sal-Allahu alejhi ve selem) thotë:
“Besimtarët me besim më të plotë janë ata të cilët e kanë përsosur moralin, dhe më i miri prej jush është ai i cili më së miri sillet me gruan e tij.” Tirmidhiu Hasen Sahih.

Ai që nuk sillet mirë me gruan nuk ka mundësi që të jetë besimtar i mirë, Allahu na përmirësoftë.

Përshtati: Hoxhë Ismail Asllani

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0