Një sqarim për coca colën pasi thuhet se është haram dhe emri saj kundërshton fenë Islame?

HomePyetje

Një sqarim për coca colën pasi thuhet se është haram dhe emri saj kundërshton fenë Islame?

Një sqarim për coca colën pasi thuhet se është haram dhe emri saj kundërshton fenë Islame?

A Lejohet Ta Thërras Vjehrrën Time Nënë?
A duhet ta mbaj Kuranin në makinë?
Çfarë gjykimi ka sekrecioni kaf apo i verdhë para hajdit (ciklit menstrual) dhe pas tij?

Një sqarim për coca colën pasi thuhet se është haram dhe emri saj kundërshton fenë Islame?