O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!

HomeVideo

O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!

O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re! Lajmipress

Çfarë thonë banorët e Thumanës për Elvis Naçin?
O Zot! Çfare emocione Dy te moshuarit e vuajtur qe jetonin ne vetmi dhe mjerim bëhen me banese të re
Emocione të pa përshkrueshme! Shqiptarët gëzojnë zemrat e fëmjëve që jetonin mes mjerimit dhe vuajteve VIDEO

O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1