”Përgjigje Ateistit – Kush e krijoi Allahun”

HomeVideo

”Përgjigje Ateistit – Kush e krijoi Allahun”

”Përgjigje Ateistit – Kush e krijoi Allahun” Hoxhë Enis Rama SHPËRNDAJENI, Allahu ju shpërbleftë

kengetari i dhuroi banes Elvis Naçit per bamiresi live ne emision
E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi!
Mrekullitë e Kuranit rreth bletës

”Përgjigje Ateistit – Kush e krijoi Allahun”
Hoxhë Enis Rama

SHPËRNDAJENI, Allahu ju shpërbleftë