Prekëse! 20 Të Minuta Në Varr! (VIDEO)

HomeVideo

Prekëse! 20 Të Minuta Në Varr! (VIDEO)

Një princi arab nga Emiratet e Bashkuara Arabe, për nevojat e një emisioni televiziv i ishte thënë të qëndrojë në varr 20 minuta. Shikoni se çfarë ka treguar pasi që e kishin nxjerr nga varri.

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe
A ka thënë profeti Muhamed a.s se kush ka dy binjakë është e bekuar nga Zoti?
Te riut qe i pranohej lutja ne çast!

Një princi arab nga Emiratet e Bashkuara Arabe, për nevojat e një emisioni televiziv i ishte thënë të qëndrojë në varr 20 minuta. Shikoni se çfarë ka treguar pasi që e kishin nxjerr nga varri.