Pyetje: A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir!?

HomePyetje

Pyetje: A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir!?

A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir? Hoxhë Ahmed Kalaja pergjigjet ne video Linku në Youtube: https://youtu.be/afuMq2LTgy4 Pelqeni faqen Lajmipress A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir?Linku në Youtube: https://youtu.be/afuMq2LTgy4 Gepostet von Ahmed Kalaja am Mittwoch, 30. September 2020 Ahmed Kalaja

Kam vesvese kur marr abdes cfare duhet te bej?
Çfarë gjykimi ka sekrecioni kaf apo i verdhë para hajdit (ciklit menstrual) dhe pas tij?
Lënia e zjarrit ndezur në shtëpi, gjatë netëve të ftohta?!

A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir?
Hoxhë Ahmed Kalaja pergjigjet ne video
Linku në Youtube: https://youtu.be/afuMq2LTgy4
Pelqeni faqen Lajmipress

A duhet të pyesim nëse është hallall mishi kur shkojmë mysafir?Linku në Youtube: https://youtu.be/afuMq2LTgy4

Gepostet von Ahmed Kalaja am Mittwoch, 30. September 2020

Ahmed Kalaja