Pyetje: pse duhet te agjerojm?

HomeVideo

Pyetje: pse duhet te agjerojm?

Es Selamu Alejkum Pyetje: pse duhet te agjerojm?degjojeni pergjigje duke e shikuar video Ju LUTEM shperndajeni linku lajmipress

Përse na gëzon Ramazani?
Dhikri i mengjesit dhe mbremjes
Vepra qe shkaterron besimin dhe lutja qe duhet te besh ne kete rast

Es Selamu Alejkum Pyetje: pse duhet te agjerojm?degjojeni pergjigje duke e shikuar video

Ju LUTEM shperndajeni linku

lajmipress