Pyetje: Si te pregaditemi per Ramazan

HomeVideo

Pyetje: Si te pregaditemi per Ramazan

Si te pregaditemi per Ramazan – Sedat Islami Lajmipress

Nusret Kurtishi ju Sjell Ilahin e Re Selame nga Kudsi
Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.
Vandam: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed

Si te pregaditemi per Ramazan – Sedat Islami

Lajmipress