Qëndrimi në xhami pas namazit të sabahut dhe falja dy rekatë pas lindjes së diellit

Homeartikuj

Qëndrimi në xhami pas namazit të sabahut dhe falja dy rekatë pas lindjes së diellit

Nga Enes bin Maliku – Allahu qoftë i kënaqur me të – vjen se ka thënë: Ka thënë i Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të -: “

A dëshiron që të të zbutet zemra dhe ta arrish atë që kërkon?
Cdo te thote te shikosh te vdekurin ne enderr.Komentimi i endrrave Ibn Sirin.
11 keshilla nga zemra per ju

Nga Enes bin Maliku – Allahu qoftë i kënaqur me të – vjen se ka thënë: Ka thënë i Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të -: “Kush e fal sabahun në xhemat (në xhami), pastaj ulet të përmend Allahun derisa të lindë dielli, pastaj falet dy rekatë, për të është si shpërblimi i haxhit dhe umras, – tha: – Tha i Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të

Plotësisht, plotësisht, plotësisht”. (Transmetuar nga Termidhi në “Es Salatu” (586), Albaniu e ka konfirmuar si hasen (i mirë).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 2