Shpërthen Jashari: Është e ulët ajo që po bëjnë politikanët në Kosovë (VIDEO)

HomeLajme

Shpërthen Jashari: Është e ulët ajo që po bëjnë politikanët në Kosovë (VIDEO)

Shpërthen Jashari: Është e ulët ajo që po bëjnë politikanët në Kosovë… Shikoni videon më poshtë:

Pamje nga momenti i shembjes së ndërtesës në Turqi si pasojë e tërmetit të fuqishëm
Shifra alarmante, 13 të vdekur dhe 963 raste me coronavirus
Dalin rezultatet e 634 mostrave për COVID-19

Shpërthen Jashari: Është e ulët ajo që po bëjnë politikanët në Kosovë…
Shikoni videon më poshtë: