Si duhet te mbrohesh nga magjia ?

Homeartikuj

Si duhet te mbrohesh nga magjia ?

Prej duave dhe dhikreve që i thekson Shjeh bin Baz rahimehullah, të cilat bëhen për t’u mbrojtur nga magjia para se ajo të ndodhë, janë: 1-këndimi

E dini çfarë i ndodh zemrës suaj nëse nuk shoqëroheni me Kuranin?
Ja se si arrin magjistari te bej magji nepermjete ketyre kushteve
Mesoja femijes tend dy fjale te bukura para dhe pas ushqimit

Prej duave dhe dhikreve që i thekson Shjeh bin Baz rahimehullah, të cilat bëhen për t’u mbrojtur nga magjia para se ajo të ndodhë, janë:

1-këndimi i ajetit Kursi pas çdo namazi farz, para se të flejë dhe në mëngjes e mbrëmje,
2-këndimi i sures Ihlas, Felek dhe Nas nga tri herë në mëngjes dhe në mbrëmje dhe kur shtrihesh për të fjetur,
3- këndimi i dy ajeteve të fundit të sures Bekare në fillim të natës,
4-thënia e duasë “Euudhu bikelimeetil-lahit-teem-meti min sherri mee khalek”, në mëngjes e mbrëmje (nga tri herë) dhe kur hyn diku ose qëndron diku, qoftë në ndërtesë, shkretëtirë, det apo avion etj.,
5-thënia e duasë “Bismil-lahil-ledhii la jedurru mea’smihi shejun fiil erdi we la fiis-semee’i we huwes-semiiul Aliim” nga tri herë mëngjes dhe mbrëmje.

Shiko videon me poshte: