Si duhet te sillesh me nenen tende edhe nese ajo sillet keq me ty

Homeartikuj

Si duhet te sillesh me nenen tende edhe nese ajo sillet keq me ty

”Çështja e nënës është madhështore. Duhet të kujdesesh që ajo të jetë e kënaqur prej teje. Duhet të kujdesesh për sjellje të mirë ndaj saj edhe

E dini çfarë i ndodh zemrës suaj nëse nuk shoqëroheni me Kuranin?
Shfrytezoje rinin tende duke lexuar
Tre Kategorite e miqve dhe te shokeve

”Çështja e nënës është madhështore.

Duhet të kujdesesh që ajo të jetë e kënaqur prej teje.

Duhet të kujdesesh për sjellje të mirë ndaj saj edhe nëse ajo sillet keq ndaj teje, edhe nëse ajo të bën padrejtësi.

Duhet ta tolerosh e ta falësh.

Duhet të synosh gjithmonë kënaqësinë e saj.”

Shejkh ibn Baz

Nurun aled Derb 21/255