Si është e mundur që fëmija t’i ngjajë nënës ose babait,e ai është përgjigjur:

Homeartikuj

Si është e mundur që fëmija t’i ngjajë nënës ose babait,e ai është përgjigjur:

Si është e mundur që fëmija t’i ngjajë nënës ose babait,e ai është përgjigjur: Abdullah ibn Selami e ka pyetur Pejgamberin alejho selam ,se si është

Kohët e Namazit
Urtësi dhe porosi të Lukman Hakimit
Keto sjellje duhet te kete muslimani.9 sjelljet e mrekullueshme te Muhamedit alejhi selam

Si është e mundur që fëmija t’i ngjajë nënës ose babait,e ai është përgjigjur:
Abdullah ibn Selami e ka pyetur Pejgamberin alejho selam ,se si është e mundur që fëmija t’i ngjajë nënës ose babait,e ai është përgjigjur:

Kur mashkulli ka marrëdhënie seksuale me gruan ,nëse sperma e tij e tejkalon spermën e gruas,fëmija do t’i ngjaj atij,e nëse në akti seksual sperma e gruas e tejkalon atë të burritt atëherë fëmija do t’i ngjajë asaj.