Suedezi qanë vetëm për ta pranuar familja e tij Islamin (VIDEO)

HomeVideo

Suedezi qanë vetëm për ta pranuar familja e tij Islamin (VIDEO)

Suedezi i cili qanë për të pranuar familja e tij islamin! ”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë

5 Zbulimet e muslimanëve që ndryshuan botën
Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur.
Dhikri i mengjesit dhe mbremjes

Suedezi i cili qanë për të pranuar familja e tij islamin! ”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë