Te riut qe i pranohej lutja ne çast!

HomeVideo

Te riut qe i pranohej lutja ne çast!

Te riut qe i pranohej lutja ne çast! Kete njeri e ka permendur Profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale. Te riut qe i pranohej lutja ne çast! Kete njeri e ka permendur Profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale. Lajmipress

E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi!
kengetari i dhuroi banes Elvis Naçit per bamiresi live ne emision
Agjërimi shëron këto 4 sëmundje

Te riut qe i pranohej lutja ne çast! Kete njeri e ka permendur Profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale.

Te riut qe i pranohej lutja ne çast! Kete njeri e ka permendur Profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale.

Lajmipress