Urgjent apel nga Elvis Naçi?!

HomeLajme

Urgjent apel nga Elvis Naçi?!

Shkova per ta takuar dhe per te kaluar disa çaste me Nensin. Vertete nje situate e rende e behet fjale per jeten e djaloshi 17 vjecar 😢Gofundm

Gjermani : Shumica e xhamive hapen nga 9 maji
JU LUTEM NA DUHET NDIMA E DIKUJT URGJENT!
Pamje të rralla: Presidenti Rugova duke kaluar në këmbë tek Ura e Ibrit në Mitrovicë

Shkova per ta takuar dhe per te kaluar disa çaste me Nensin. Vertete nje situate e rende e behet fjale per jeten e djaloshi 17 vjecar 😢Gofundme: https://www.gofundme.com/f/Firdeus-shendet

Pay pal:fondacionifirdeus1@gmail.com
Te dhenat bankare ne Zvicër: Name: Firdeus
Emri i Bankes: Post Finance
Adresse: Untere Scheugstr 3 8707 Uetikon am See
Konto Nr.: 15-387081-5
IBAN: CH94 0900 0000 1538 7081 5
BIC: POFICHBEXXX
Të dhënat bankare në USA:
Bank Name : Morton Community bank
Beneficiary Name : Friends of Fondacioni Firdeus
Routing Number: 071123204
Account number : 769397
Të dhënat bankare në Shqiperi:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank,
Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.

SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Konto Gjermani:
Firdeus Germany Stiftung
Sparkasse Fürstenfeldbruck
IBAN: DE88 7005 3070 0032 2673 46
BIC: BYLADEM1FFB
Konto Maqedoni.V
FIRDEUS
IBAN: BR.MK07200003808713043
SWIFT Code: STOBNK 2X
Stopanska Banka Ad Skopje
Firdeus Arangel Kichevo
Zoti i shperblefte bamiresit!