Urgjent: kjo Moter kerkon ndihme Shperndajeni

HomeLajme

Urgjent: kjo Moter kerkon ndihme Shperndajeni

Përshendetje vllezër dhe motra Fillimisht ju kërkoj falje qe po dalim nga lamija e faqes por me qenëse muaji Ramazan muaj i rahmetit ju kisha lut me

Francë, rritet në 13.197 numri i të vdekurve nga COVID-19
25 të vdekur nga tërmeti në Turqi
Ministria e Arsimit sqarohet rreth hapjes së çerdheve

Përshendetje vllezër dhe motra
Fillimisht ju kërkoj falje qe po dalim nga lamija e faqes por me qenëse muaji Ramazan muaj i rahmetit ju kisha lut me pas mirkuptim
071 919 952
Gruaja në video nënë e dy femijëve ka nevojë për ndihm i ka kushtet e rënda Ka nevoj për ushqim dhe gjëra tjera që i nevojiten për jetesë
Ju bejmë thirje që ti dilni në ndihm kësaj motre Në ketë muaj Ramazan kush keni mundësi

Kjo Grua jeton në Shkup lagjëja Fushë Topane
Sevim Vejselovska
Nr i tel . 071919952
#shpërndaje