Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

HomeVideo

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape Xhamiambret Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape Xhamiambret

Kur të çahet qielli: Sureja El-Infitar Hfz. Adem Ramadani?!
Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.
Ekstremistet dhe Terroristet! Çfare thote Kur’ani per ata qe bejne krime?

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

Xhamiambret

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

Xhamiambret