Vlera e ajetit Kursij, Ajeti qe ju hape rrugen drejt Xhenetit

HomeHadithe

Vlera e ajetit Kursij, Ajeti qe ju hape rrugen drejt Xhenetit

Vlera e ajetit Kursij Profeti alejhi selam ka thene: ” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga hyrja ne Xhenet

3 njerëzit që Allahu nuk do ti shikojë Ditën e Gjykimit
Ajetul-kursija – ajeti me leximin e të cilit fitojmë 1850 sevape dhe mbrojtjen prej shejtanit
Cfare do tu thote Allahu banoreve te Xhenetit kur te futen ne Xhenet

Vlera e ajetit Kursij

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga hyrja ne Xhenet.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhenet eshte shume prane dhe nese largohet nga kjo bote ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit.

O Zot na bej prej banoreve te Xhenetit.Amin!