Voglushja 6 vjeçare duhet të vazhdojë trajtimin?!

HomeLajme

Voglushja 6 vjeçare duhet të vazhdojë trajtimin?!

Voglushja 6 vjeçare duhet të vazhdojë trajtimin Mejreme Zogu voglushja 6 vjeçare nga Kavaja vuan nga kanceri në ezofag. Ajo ndodhet në Turqi për kuri

“A e dini ku e keni hallin”, Hoti përplaset me deputetet e VV-së dhe PDK-së për situatën në polici
Bizneset kërkojnë ndihmën e Qeverisë, thonë se nuk mund t’i mbijetojnë masave të reja kufizuese
FALEMINDERIT BAMIRËS Hoxhë Fidaim Fazliu

Voglushja 6 vjeçare duhet të vazhdojë trajtimin
Mejreme Zogu voglushja 6 vjeçare nga Kavaja vuan nga kanceri në ezofag. Ajo ndodhet në Turqi për kurim në Liv Hospital por kërkohen mjetet shtesë për të vazhduar trajtimin. Familja nuk ka mundësi t’ia paguaj shpenzimet e spitalit dhe kerkon ndihmën tonë.

https://gofund.me/d984bfd3
https://paypal.me/pools/c/8xn0YP5wTK
Kontaktoni babain Klodian Zogu në numrin: 00355685917231
“Kush shpëton një jetë njeriu, është sikur të ketë shpëtuar tërë njerëzimin” (Al Ma’ide 32).