1 2 3 224 10 / 2239 POSTS
Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet

Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet

Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet? https://youtu.be/PuM5e_wf_Iw LajmiPress [...]
Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?   https://youtu.be/foJqmj-JPNw LajmiPress [...]
Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve?

Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve?

Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve https://youtu.be/MmKrbonI3Zs LajmiPress [...]
Cilat janë kriteret e një pune që ajo të pranohet tek Allahu?

Cilat janë kriteret e një pune që ajo të pranohet tek Allahu?

Pyetja e 1-rë:Cilat janë kriteret e një pune që ajo të pranohet tek Allahu? Përgjigjja: Kriteret bazë që një vepër të jetë e pranuar tek Allahu jan [...]
4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?

4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?

4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!? Lutja (duaja) është lëshim i një psherëtime; apel nga thellësia e zemrës. Një “ah” [...]
Mos e Humbisni..! A E Dini Pse Vendoset Gjysëm Hëna Mbi Minare..?

Mos e Humbisni..! A E Dini Pse Vendoset Gjysëm Hëna Mbi Minare..?

Mos e Humbisni..! A E Dini Pse Vendoset Gjysëm Hëna Mbi Minare..? Kjo shenjë ka kuptim dhe domethënie. Hëna e re e hapur mbi minare vendohe [...]
Përse e ka zbritur Allahu Kuranin?

Përse e ka zbritur Allahu Kuranin?

Pyetja e 1-rë:Përse e ka zbritur Allahu Kuranin? Përgjigjja: Allahu i Madhëruar e zbriti Kuranin që të studiohet dhe të vihen në zbatim porositë që [...]
Agjerimi i remazanit në nëntokë!

Agjerimi i remazanit në nëntokë!

Minatorët në një minierë thëngjilli të goditur së fundmi nga fatkeqësitë në qytetin qendror boshnjak, Zenicë, po përgatiten për orarin e gjatë të punë [...]
Lutjet Te Zgjedhura Nga Kur’ani. Thuani Sa Here Qe Keni Nevoje Per Ndihme Nga Allahu I Lartesuar..!

Lutjet Te Zgjedhura Nga Kur’ani. Thuani Sa Here Qe Keni Nevoje Per Ndihme Nga Allahu I Lartesuar..!

Lutjet nga Kur’ani: – “Zoti ynë, ne i kemi bërë padrejtësi vetes sonë, nëse Ti nuk na fal dhe nuk na mëshiron, atëherë do të jemi prej të [...]
Ae dini se kjo dit eshte dita me e mire per ju, Lexo se cfar ka thene Muhamedi a.s.w.s

Ae dini se kjo dit eshte dita me e mire per ju, Lexo se cfar ka thene Muhamedi a.s.w.s

Ae dini se kjo dit eshte dita me e mire per ju, Lexo se cfar ka thene Muhamedi a.s.w.s Allahu i Lartësuar thotë: “O besimtarë, kur të [...]
1 2 3 224 10 / 2239 POSTS