Apeli i nënës së Noemit është rrënqethës. Ditë e natë ajo i lutet Zotit për Noemin e vogël, me sytë plot jetë…

HomeLajme

Apeli i nënës së Noemit është rrënqethës. Ditë e natë ajo i lutet Zotit për Noemin e vogël, me sytë plot jetë…

Noemi sot ka ditëlindjen, mbush 1 vjeç. Viti i parë i jetës së saj ka qenë shumë i vështirë. Ajo vuan nga spina befindus, një sëmundje e rrezikshme, q

Kjo është valixhja e dyshimtë që u gjet sot tek “Bill Clinton”
Ekskluzive: Nga sonte Shqiptarët për Shqiptarët me Elvis Naçin në RTV Dukagjini
Vazhdohet edhe për 30 ditë Gjendja e Jashtëzakonshme në Maqedoninë e Veriut

Noemi sot ka ditëlindjen, mbush 1 vjeç. Viti i parë i jetës së saj ka qenë shumë i vështirë. Ajo vuan nga spina befindus, një sëmundje e rrezikshme, që i ka shtrembëruar shtyllën kurrizore, këmbët dhe që i rrezikon jetën. Apeli i nënës së Noemit është rrënqethës. Ditë e natë ajo i lutet Zotit për Noemin e vogël, me sytë plot jetë… Operacioni i Noemit kushton 25 mijë euro, dhe realizohet në Turqi. Është e vetmja shpresë që Noemi të shërohet, le të bashkohemi për ta ndihmuar!

“Bamirësia nuk të varfëron”
#fundjavendryshe

🔷 Linku i dhurimit: https://fundjavendryshe.org/donate/

🔷 GoFundMe: https://charity.gofundme.com/fundjaveshendeti

🔷 Paypal: fnfoundationusa@gmail.com

🔷 Numrat e llogarisë:

🔷 Emri i llogarisë Fondacioni Fundjavë Ndryshe

🔺Emri i Bankës: Raiffeisen Bank

🔺 SWIFT CODE – SGSBALTX

🔻0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

🔻0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027

🔻0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027

🔻0051184027 -CHF – AL94202110060000000051184027

🔻 0041184027 -GBP – AL12202110060000000041184027

https://fb.watch/3Tpe0rG0ai/