Category: Pyetje

1 2 3 18 10 / 174 POSTS
Përse e ka zbritur Allahu Kuranin?

Përse e ka zbritur Allahu Kuranin?

Pyetja e 1-rë:Përse e ka zbritur Allahu Kuranin? Përgjigjja: Allahu i Madhëruar e zbriti Kuranin që të studiohet dhe të vihen në zbatim porositë që [...]
A mund ta vendos ezanin si zile celulari?

A mund ta vendos ezanin si zile celulari?

“Çfarë mendimi keni për atë që në vend të muzikës vendos ezanin si zile në celularin e tij?       Përgjigje: Kjo është nënç [...]
A prishet agjërimi nga përdorimi i pompës azmatike?

A prishet agjërimi nga përdorimi i pompës azmatike?

Pompa azmatike është një paketë e cila brenda saj ka ilaç të lëngshëm, i përbërë nga tre komponentë: -lëndë kimike (produkte mjeksore). -ujë. -oksi [...]
A Lejohet Të The’rim Një Kafshë (Kurban) Kur Duam Të Hedhim ThemeIet E Një Objekti?

A Lejohet Të The’rim Një Kafshë (Kurban) Kur Duam Të Hedhim ThemeIet E Një Objekti?

A Lejohet Të The’rim Një Kafshë Kur Duam Të Hedhim Themelet E Një Objekti? Tek ne praktikohet një zakon, sepse kur duam të hedhim themelet [...]
Kur ju bëhet agjërimi i pavlefshëm

Kur ju bëhet agjërimi i pavlefshëm

Edhe barku edhe gjymtyrët duhet të agjërojnë. Barku duhet ti shmanget ushqimit, pijeve dhe epsheve, ndërsa pjesët e trupit dhe gjuha duhet ti shmangen [...]
A prishet agjërimi nga përdorimi i pompës azmatike?

A prishet agjërimi nga përdorimi i pompës azmatike?

Pompa azmatike është një paketë e cila brenda saj ka ilaç të lëngshëm, i përbërë nga tre komponentë: -lëndë kimike (produkte mjeksore). -u [...]
A prishet agjërimi nëse gjatë shpëlarjes së gojës dhe të hundës – gjatë marrjes së abdesit – uji kalon brenda fytit?

A prishet agjërimi nëse gjatë shpëlarjes së gojës dhe të hundës – gjatë marrjes së abdesit – uji kalon brenda fytit?

Pyetje: “A prishet agjërimi nëse gjatë shpëlarjes së gojës dhe të hundës – gjatë marrjes së abdesit – uji kalon brenda fytit? Përgjigje: “Nëse a [...]
A lejohet të shkoj në kurbet për punë dhe ta le nënën vetëm?

A lejohet të shkoj në kurbet për punë dhe ta le nënën vetëm?

Pyetje: A duhet të emigroj dhe ta le nënën vetëm? Përgjigje: ”Atij nuk i lejohet që të largohet dhe ta braktisë nënën e tij që është në nevojë për të [...]
A duhet patjetër në syfyr të bëhet nijeti për agjërim?

A duhet patjetër në syfyr të bëhet nijeti për agjërim?

Pyetja: A lejohet të bëhet nijeti për agjërimin e ditës së nesërme në fillimin e pjesës së parë të natës apo patjetër duhet të bëhet në syfyr? [...]
A është i vlefshëm agjërimi, nëse e presim syfyrin zgjuar, dhe pastaj flemë pjesën më të madhe të ditës?

A është i vlefshëm agjërimi, nëse e presim syfyrin zgjuar, dhe pastaj flemë pjesën më të madhe të ditës?

PYETJE: Selam alejkum! A është i vlefshëm agjërimi, nëse e presim syfyrin zgjuar, dhe pastaj flemë pjesën më të madhe të ditës? PËRGJIGJE: Alejkum s [...]
1 2 3 18 10 / 174 POSTS