Category: Shendeti

1 2 3 10 / 28 POSTS
Kjo është Metoda e cila për 5 minuta ndalon dhimbjen e kokës

Kjo është Metoda e cila për 5 minuta ndalon dhimbjen e kokës

Kjo është Metoda e cila për 5 minuta ndalon dhimbjen e kokës Më shumë se një herë ne mund të prekemi nga dhi mbjet e rënda të kokës ose m [...]
Agjërimi tek personat që kanë probleme me lukthin!

Agjërimi tek personat që kanë probleme me lukthin!

PYETJA: Selam alejkum, një shoqe ka problem me lukthin dhe nuk ka mundësi të agjërojë çdo ditë, a ka mundësi që të agjërojë një ditë po një ditë jo [...]
Përdor këtë ilaç shtëpiak për 5 ditë e më pas pusho për 7 ditë: Ilaçi i cili e pastron mëlçinë dhe gjithë trupin nga ..

Përdor këtë ilaç shtëpiak për 5 ditë e më pas pusho për 7 ditë: Ilaçi i cili e pastron mëlçinë dhe gjithë trupin nga ..

Përdor këtë ilaç shtëpiak për 5 ditë e më pas pusho për 7 ditë: Ilaçi i cili e pastron mëlçinë dhe gjithë trupin nga .. Përdor këtë metodë [...]
Te gjithe ju qe keni probleme me Lukthin, mos i fusni kurre ne goje keto ushqime!?

Te gjithe ju qe keni probleme me Lukthin, mos i fusni kurre ne goje keto ushqime!?

Te gjithe ju qe keni probleme me Lukthin, mos i fusni kurre ne goje keto ushqime..!? Ndjesi dj.egi.eje të vazhdueshme, irr.it.im i stomakut dhe ndjes [...]
Duhet të ndërprisni menjëherë pirjen e kafesë nëse trupi juaj shfaq 1 nga këto shenja

Duhet të ndërprisni menjëherë pirjen e kafesë nëse trupi juaj shfaq 1 nga këto shenja

Duhet të ndërprisni menjëherë pirjen e kafesë nëse trupi juaj shfaq 1 nga këto shenja Ndoshta nuk bëni dot pa kafe dhe e keni bërë pjesë të pan [...]
Humbja e flokëve dhe Hixhama

Humbja e flokëve dhe Hixhama

Humbja e flokëve dhe Hixhama Modeli mashkullor i tullacërisë është njëra nga format më të shpeshta të humbjes së flokëve dhe e cila normalishtë ndo [...]
10 mirësite e uljes së shikimit nga harami

10 mirësite e uljes së shikimit nga harami

Prej dobive të uljes së shikimit nga harami Ibnul Kajim (Allahu e mëshiroftë!) ka përmbledhur disa prej dobive të cilat përftohen si pasojë e uljes [...]
Si trajtohet kapsllëku në mjeksinë profetike?

Si trajtohet kapsllëku në mjeksinë profetike?

Sëmundja e kapsllëkut Imam Tirmidhiu në përmbledhjen e vet me hadithe, El Xhamiu, si dhe imam Ibn Maxhe në Sunen e tij, sjellin hadithin e Esma bin [...]
Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë [...]
Disa nga ushqimet e shëndetshme për ditët vjeshtore

Disa nga ushqimet e shëndetshme për ditët vjeshtore

Vjeshta ka mbërritur e rrjedhimisht edhe produktet ushqimore që gjejmë në dyqan, veçanërisht në treg kanë ndryshuar. Këto që do të shikoni më posht [...]
1 2 3 10 / 28 POSTS