Category: Video

1 2 3 18 10 / 171 POSTS
Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet

Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet

Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet? https://youtu.be/PuM5e_wf_Iw LajmiPress [...]
Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?

Lutje per kerkimin e rriskut dhe miresive te medha?   https://youtu.be/foJqmj-JPNw LajmiPress [...]
Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve?

Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve?

Lute Zotin per cdo hall qe ke.Sekretet e lutjeve https://youtu.be/MmKrbonI3Zs LajmiPress [...]
4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?

4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?

4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!? Lutja (duaja) është lëshim i një psherëtime; apel nga thellësia e zemrës. Një “ah” [...]
Shikojeni – Xhinët Nuk Mund Të Përballojne Zërin E Imamit Dhe Dalin Nga Trupi I Një Xhemati Gjatë Faljes

Shikojeni – Xhinët Nuk Mund Të Përballojne Zërin E Imamit Dhe Dalin Nga Trupi I Një Xhemati Gjatë Faljes

Ju sjellim videon e radhes e cila ka te beje me nje video e cila eshte e i’nqizuar ne nje Xhami ku shifet se si nje xhematti prekur nga Xhinnet gjat l [...]
Ramazani i 77 per 91 vjeqarin

Ramazani i 77 per 91 vjeqarin

Ramazani i 77 per 91 vjeqarin Osman Mavraj - Argjeroi pa asnje problem ! https://youtu.be/KU2EHdIw514 Ramazani i 77 per 91 vjeqarin Osman Mavraj - [...]
A mund ti laj dhembet kur je agjerueshem?

A mund ti laj dhembet kur je agjerueshem?

A mund ti laj dhembet kur je agjerueshem? https://www.youtube.com/watch?v=8a8wdwq9izE&ab_channel=XhamiaMbretDokumentar LajmiPress [...]
Rastet kur ju mund ta celni agjerimin dhe pse jeni agjerueshem

Rastet kur ju mund ta celni agjerimin dhe pse jeni agjerueshem

Rastet kur ju mund ta celni agjerimin dhe pse jeni agjerueshem https://www.youtube.com/watch?v=ytGJ6PG7YGs&ab_channel=XhamiaMbretDokumentar La [...]
Cfare ndodh me ate njeri qe ha gjate dites ne Ramazan

Cfare ndodh me ate njeri qe ha gjate dites ne Ramazan

Cfare ndodh me ate njeri qe ha gjate dites ne Ramazan https://www.youtube.com/watch?v=dVGiAiKxE_4&t=1s&ab_channel=XhamiaMbretDokumentar La [...]
Si duhet ta celesh iftarin kur nuk ke kalendar?

Si duhet ta celesh iftarin kur nuk ke kalendar?

Si duhet ta celesh iftarin kur nuk ke kalendar? https://www.youtube.com/watch?v=A0QheY54i1A&ab_channel=XhamiaMbretDokumentar LajmiPress [...]
1 2 3 18 10 / 171 POSTS