Cfare shperblimi jep Allahu per ata qe agjerojne muajin e Ramazanit

HomeVideo

Cfare shperblimi jep Allahu per ata qe agjerojne muajin e Ramazanit

Cfare shperblimi jep Allahu per ata qe agjerojne muajin e Ramazanit

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.
A prishet agjerimi kur ha dhe pi nga harresa?Cfare duhet te bej?
Hoxhë Behar Mjekiqi Flet Për Operacionet Plastike, Ja Çfarë Thotë Ai | VIDEO

Cfare shperblimi jep Allahu per ata qe agjerojne muajin e Ramazanit