E ka vërtetuar edhe shkenca se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt?!

HomeVideo

E ka vërtetuar edhe shkenca se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt?!

E ka vërtetuar edhe shkenca, se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt! Ahmed Kalaja Hoxhë Ahmed Kalaja Lajmipress

Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shkatërrim për rininë?!
Mjeku dhe lutja e plakes qe shkaktoi stuhi?!
Nëse gjatë mjekimit të dhëmbëve depërton ilaçi në lukth, a prishet agjërimi?

E ka vërtetuar edhe shkenca, se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt!

Ahmed Kalaja

Hoxhë Ahmed Kalaja
Lajmipress