Elvis Naçi: Faleminderit te Madhit Zot dhe pastaj te gjithe Shqiptareve per mbledhjen e 50 mije eurove?

HomeLajme

Elvis Naçi: Faleminderit te Madhit Zot dhe pastaj te gjithe Shqiptareve per mbledhjen e 50 mije eurove?

Faleminderit te Madhit Zot dhe pastaj te gjithe Shqiptareve per mbledhjen e 50 mije eurove? oper Tuanen, neser ajo niset per ne Itali. Zot sheroje dhe begatoi te gjithe Shqiptaret qe e ndihmuan. Amin. Lajmipress

JU LUTEM NA DUHET NDIMA E DIKUJT URGJENT!
Shala: Gabim i madh nëse Kurti s’e pranon vendimin e Kushtetueses
Evropa është akoma “në qendër të ciklonit” në luftën kundër epidemisë së coronavirusit

Faleminderit te Madhit Zot dhe pastaj te gjithe Shqiptareve per mbledhjen e 50 mije eurove?

oper Tuanen, neser ajo niset per ne Itali. Zot sheroje dhe begatoi te gjithe Shqiptaret qe e ndihmuan. Amin.
Lajmipress