Ja pse duhet te agjeroni! Ligjerate emocionuese!

HomeVideo

Ja pse duhet te agjeroni! Ligjerate emocionuese!

Ja pse duhet te agjeroni! Ligjerate emocionuese! hoxhe Elvis Naci

Agjërimi pa namaz dhe pa shami?
A prishet abdesi nëse qeshesh me zë dhe a del prej feje nëse falesh pa abdes?
Uji që depërton në lukth gjatë marrjës abdes, a e prish agjërimin?

Ja pse duhet te agjeroni! Ligjerate emocionuese!

hoxhe Elvis Naci