Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja?!

HomeVideo

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja?!

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja Lajmipress

“Ta njohim të vërtetën” me Hoxhë Shefqet Krasniqi.
Kjo ndodhi gjate Bajramit mahniti dhe befasoi besmtarin!
4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja

Lajmipress