Një lagje e plotë me shtëpi! Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

HomeLajme

Një lagje e plotë me shtëpi! Humanisti Halil Kastrati jep lajmin e madh

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen p

Pes mijë euro shpërblim nga familja për personin që e gjen të moshuarin e humbur
Asllan Zeqirit i duhen 9 mijë euro për t’u ngritur në këmbë (VIDEO)
Ja kush është polici që vrau aksidentalisht vajzën e tij dhe më pas edhe vetën

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës “Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij. Ky është postimi i plotë i tij:

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar.

Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës

“Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij.

Ky është postimi i plotë i tij