O ti që e fal namazin në punë, dëgjo se çfarë shpërblimi ke. SubhanAllah

Homeartikuj

O ti që e fal namazin në punë, dëgjo se çfarë shpërblimi ke. SubhanAllah

O ti që e fal namazin në punë, dëgjo se çfarë shpërblimi ke. SubhanAllah. Ne vazhdim do te ju prezantojme nje shkeputje te nje ligjerate ku flitet per

Çfarë do të thotë fjala Amin
Lutjet nga Kur’ani që ju qetësojnë shpirtin
Kush është Zoti ynë dhe si mund ta njohim atë?

O ti që e fal namazin në punë, dëgjo se çfarë shpërblimi ke. SubhanAllah. Ne vazhdim do te ju prezantojme nje shkeputje te nje ligjerate ku flitet per personat qe e falin namazin ne pune dhe shperblimin qe kane. Hoxha i nderuar kumanovar, Sadullah efendi Bajrami, mes tjerash thote:

“Tha Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem: Namazi me xhemat e ka shperblimin sa 25. E ai qe falet ne aren e vet, ne punen e vet, ne shkretetiren e vet, e ploteson rukune dhe sexhden, ia jep hakun rukuse dhe sexhdes, tha e ka shperblimin sa 50 namaze. Kjo nuk do te thote se nuk duhet me ardh ne xhami e na ke liruar, jo.

Por Pejgamberi i Allahut, komentatoret e hadithit kane thene pse keshtu. Kane thene per shkak se ai qe ploteson rukune dhe sexhden, pra kur bie ne ruku qetesohet dhe pushon. Ndersa kur bie ne sexhde pushon. Ky thote eshte i koncentruar dhe e ka vetem se per Allah.”

Fjalet jane te shkeputura nga YouTube, te thena nga hoxhe Sadullah Bajrami, Zoti e ruajte dhe e shperblefte. O ti që e fal namazin në punë, dëgjo se çfarë shpërblimi ke. SubhanAllah