Prekëse! 20 Të Minuta Në Varr! (VIDEO)

HomeVideo

Prekëse! 20 Të Minuta Në Varr! (VIDEO)

Një princi arab nga Emiratet e Bashkuara Arabe, për nevojat e një emisioni televiziv i ishte thënë të qëndrojë në varr 20 minuta. Shikoni se çfarë ka treguar pasi që e kishin nxjerr nga varri.

A pranohet agjërimi i vajzave pa mbulesë?
4 Kohet kur Duhet te Lutesh dhe Lutja te Pranohet..!?
Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur.

Një princi arab nga Emiratet e Bashkuara Arabe, për nevojat e një emisioni televiziv i ishte thënë të qëndrojë në varr 20 minuta. Shikoni se çfarë ka treguar pasi që e kishin nxjerr nga varri.