Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira

HomeVideo

Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira

Erdhi Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira?  

Thuaje këtë lutje kur shtrihesh në shtratin tënd?!
Si arrin njeriu te marre mesysh te tjeret me smire dhe ligesi
Kush vdes ne kete gjendje eshte prej banoreve te Xhenetit

Erdhi Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira?