Si duhet të veprojnë ata që kanë lënë ditë pa agjëruar dhe po i gjen ramazani ardhshëm?

HomeVideo

Si duhet të veprojnë ata që kanë lënë ditë pa agjëruar dhe po i gjen ramazani ardhshëm?

Si duhet të veprojnë ata që kanë lënë ditë pa agjëruar dhe po i gjen ramazani ardhshëm? LAjmiPress

Mrekullitë e Kuranit rreth bletës
SubhanAllah – Nusja E Cila Vdi,Q Në Sexhde Ngjarje E Vërtetë?!
E ka vërtetuar edhe shkenca se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt?!

Si duhet të veprojnë ata që kanë lënë ditë pa agjëruar dhe po i gjen ramazani ardhshëm?

LAjmiPress